Dafir Kramer

Expertisegebieden: Strategie ontwikkeling, (beleids)onderzoek, diagnostiek & evaluatie, implementatie veranderprocessen, reorganisatie, conflictbemiddeling, MD.

Branche-ervaring: Sinds 1998 werkzaam binnen ministeries, provincies en gemeenten, bij vele dienstverlenende organisaties (o.m. energie, corporaties, banken, onderwijsinstituten, dagbladen, omroep, sport).
Vervult docentschappen op diverse universiteiten en instituten (in binnen- en buitenland) op het gebied van Strategie en MD.

Inhoudelijke werkterreinen: Strategie, dienstverlening, bedrijfsvoering, bestuur, professionalisering, P&O, internationale betrekkingen, justitieel, sociaal domein, bosbeheer, RO, energie, ICT.

Klanten over Dafir: Dafir is een absoluut expert op het gebied van strategie. Hij haalt er de humbug vanaf en weet strategie praktisch en betekenisvol naar de mensen in de organisatie te vertalen. Dafir is analytisch zeer scherp en weet snel tot de kern te komen. Maar daarnaast is hij pragmatisch en hands-on, gericht op resultaten. Met groot enthousiasme en een positieve energie weet hij gemakkelijk in alle lagen van de organisatie verbindingen te maken en mensen te interesseren bij te dragen aan gestelde opgaven.

Neem contact op met Dafir