Dennis Wering

Expertisegebieden: Programmamanagement, projectmanagement, implementatie veranderprocessen, lean implementatie, complexe en politieke trajecten, reorganisatie, werkconferenties, teamontwikkeling, conflictoplossing, interim-management, opleiding & ontwikkeling.

Branche-ervaring: Sinds 1996 werkzaam binnen provinciale en gemeentelijke overheden en bij grote financiële dienstverleners.
Tevens docent bij het Instituut voor Bedrijfskundig Onderwijs, Leusden in programmamanagement en menselijk gedrag in organisaties.

Inhoudelijke werkterreinen: Bestuur & Management, dienstverlening, ICT, projectmanagement, openbare ruimte, ontwikkelbedrijf, wonen, bedrijfsvoering, finance.

Klanten over Dennis: Dennis onderscheidt zich door zijn pragmatische daadkracht. Met een sterke organisatiesensitiviteit, mensenkennis en scherpe intuïtie is hij gericht op voortvarendheid en resultaat. Met zijn relaxte stijl weet hij het venijn uit situaties te halen, met zijn gedrevenheid zorgt hij voor snelheid. Of het nu gaat om leiding geven aan projecten, zorgen dat er beleid komt, of het daadwerkelijk doorvoeren van veranderingen. Met Dennis erbij weet je dat het ook echt gaat gebeuren.

Neem contact op met Dennis