Jan-willem Kompagne

Expertisegebieden: Begeleiden van (cultuur)veranderprocessen, fusies, herindelingen en reorganisaties, begeleiding besturen en managementteams, leiderschapsontwikkeling, competentieontwikkeling, teamontwikkeling, conflictoplossing, opleiding, werkconferenties, intervisie en coaching.

Branche-ervaring: Sinds 1981 betrokken bij vele fusies, reorganisaties en ontwikkelingstrajecten bij met name provincies, gemeenten en waterschappen. Kerndocent van diverse (management)leergangen, onder meer voor (ervaren) gemeentesecretarissen, voor voorzitters en directeuren van waterschappen en voor managers bij multinationale ondernemingen.

Inhoudelijke werkterreinen: Bestuur & Management, dienstverlening, KCC (inrichting front- en back-office), bedrijfsvoering, professionalisering, P&O, arbo, communicatie.

Klanten over Jan-willem: Jan-willem is een zeer ervaren trainer, (team)begeleider en veranderaar, met een breed en origineel repertoire aan werkvormen. Hij weet mensen te inspireren met zijn gedrevenheid, zijn verhalen en zijn maandelijkse managementstories op internet. Jan-willem is direct en secuur, gericht op leren en de eigen verantwoordelijkheid en bijdrage van leiders en professionals in de organisatie. Een warme, optimistische persoonlijkheid met gevoel voor humor en ‘understatement’.

Neem contact op met Jan-willem